Praxe v kuchyni je výhodou, ale není podmínkou pro pomocné pozice (studena kuchyně, příprava surovin).
Pro šéfkuchaře a hlavní kuchaře vyžadujeme praxi a odpovídající vzdělání.
Znalost hygienických předpisů a bezpečnosti práce.
Schopnost pracovat v týmu i samostatně.
Základní znalost angličtiny nebo němčiny.
Kuchař
Požadavky
Náplň práce
Příprava a vaření jídel dle stanovených receptur a standardů kvality. Dodržování hygienických pravidel a zásad HACCP v celém procesu zpracování potravin. Kontrola kvality surovin a hotových jídel, zodpovědnost za správné skladování a manipulaci s potravinami. Spolupráce s týmem kuchařů a pomocníků při zajišťování plynulého chodu kuchyně. Řízení food cost a minimalizace ztrát při zachování vysoké úrovně kvality. Udržování čistoty a pořádku na pracovišti dle platných norem.
Nabízíme
Nabízíme práci v atraktivních lokalitách v Rakousku, Německu a Nizozemsku s nadprůměrným platovým ohodnocením. Zaměstnavatel zajišťuje ubytování a stravu zdarma. Součástí benefitů jsou bezplatné nebo zlevněné skipasy, vstupy do wellness, posiloven a další. K platu často náleží spropitné. Během celého kontraktu vám poskytujeme podporu a pomoc. Získejte cenné zkušenosti v zahraničí a možnost dlouhodobé spolupráce.
1400 - 3200 EUR za měsíc
Nabídka je zařazena v kategoriích:
Nabídka zaměstnání v oboru SlužbyNabídka zaměstnání v oboru Gastronomie a pohostinství
Nabídka zaměstnání v oboru Cestovní ruch a ubytování
Nabídka je zařazena v regionech:
Nabídka zaměstnání v regionu ZahraničíKontakt
NorthPeak Staffing s.r.o.
Kontaktní osoba:
Vojtěch Machula
Tel: 773233229
E-mail: zaslat email
Hledat práci v regionu:
Hledat práci v oboru:
- Administrativa
- Bankovnictví a finanční služby
- Brigády
- Ekonomika
- Informační technologie
- Logistika a doprava
- Management
- Marketing a media
- Obchod-prodej
- Řemeslo a umění
- Služby
- Stavebnictví a reality
- Strojírenství
- Technické profese
- Telekomunikace
- Výroba, průmysl a energetika
- Zdravotnictví a farmacie
- Ostatní
- Chemie a potravinářství
- Právní služby
- Vzdělávání, věda a vývoj
- Zemědělství, lesnictví a ekologie
- Personalistika a lidské zdroje
- Gastronomie a pohostinství
- Kvalita a kontrola jakosti
- Cestovní ruch a ubytování
- Elektrotechnické profese
- Manuální a dělnické profese
- Ostraha a bezpečnost
- Státní správa