- Výuční list v oboru kuchař, praxe v oboru vítána.
- Výhodou vám bude specializace na diety.
- Trestní bezúhonnost a zdravotní způsobilost.
- Časová flexibilita.
- Odpovědný a svědomitý přístup.
Kuchař Litomyšl
Požadavky
Náplň práce
V našem stravovacím provozu zajišťujeme vaření jídel jak pro pacienty hospitalizované v nemocnici, tak pro personál. Dbáme na vyváženou stravu, čerstvé suroviny a vysoký standard kvality.
Na pozici kuchaře bude součástí vaší práce:
- příprava surovin k výrobě stravy,
- výroba jídel, příloh a teplých i studených nápojů,
- obsluha kuchyňských strojů na výrobu pokrmů,
- expedice stravy na tabletovém systému pro pacienty,
- práce spojená s obsluhou distribuční a mycí linky,
- přísné dodržování hygienických a protiepidemiologických předpisů.
Nabízíme
- Jednosměnný provoz (5.00–14.00) a práce o víkendu jen jednou za 14 dní.
- Stabilní zázemí největšího zaměstnavatele v Pardubickém kraji.
- Moderní stravovací provoz po rekonstrukci – čisté, vybavené a příjemné prostředí.
- Přátelský kolektiv, který drží při sobě a pomáhá si.
- 25 dní dovolené a až 5 dní osobního volna pro váš odpočinek.
- Široký výběr jídel v zaměstnanecké restauraci za dotované ceny.
- Příspěvek na penzijní připojištění nebo DIP.
- A k tomu řadu dalších benefitů.
- Místo výkonu práce v Litomyšlské nemocnici.
Litomyšl
Nabídka je zařazena v kategoriích:
Nabídka zaměstnání v oboru Gastronomie a pohostinstvíNabídka je zařazena v regionech:
Nabídka zaměstnání v regionu PardubiceKontakt
Nemocnice Pardubického kraje, a.s.
Kontaktní osoba:
Erika Dostálová
Tel:
E-mail: zaslat email
Hledat práci v regionu:
Hledat práci v oboru:
- Administrativa
- Bankovnictví a finanční služby
- Brigády
- Ekonomika
- Informační technologie
- Logistika a doprava
- Management
- Marketing a media
- Obchod-prodej
- Řemeslo a umění
- Služby
- Stavebnictví a reality
- Strojírenství
- Technické profese
- Telekomunikace
- Výroba, průmysl a energetika
- Zdravotnictví a farmacie
- Ostatní
- Chemie a potravinářství
- Právní služby
- Vzdělávání, věda a vývoj
- Zemědělství, lesnictví a ekologie
- Personalistika a lidské zdroje
- Gastronomie a pohostinství
- Kvalita a kontrola jakosti
- Cestovní ruch a ubytování
- Elektrotechnické profese
- Manuální a dělnické profese
- Ostraha a bezpečnost
- Státní správa