- praxi v kuchyni (min. 3 roky)
- schopnost pracovat samostatně i v týmu
- ochotu zvládnout i noční směny
- dochvilnost a spolehlivost
Kuchař/ka do moderní firemní jídelny – skvělé benefity a odměny Nový Jičín
Požadavky
Náplň práce
- příprava jídel v závodní jídelně moderního výrobního podniku
- práce ve stoje a v tempu
- třísměnný provoz (5:55, 13:55, 21:55), volné víkendy, noční začíná v neděli
- lokalita: Kopřivnice (průmyslový park)
Nabízíme
- průměrná mzda: 33 500 Kč (bez přesčasů)
- základní mzda: 32 179 Kč
- příplatky:
- noční směny: +20 Kč/h
- víkendy: +10 %
- přesčas ve všední den: +25 %
- přesčas o víkendu: +70 %
- svátky: +100 %
- zimní bonus: 8 965 Kč
- letní bonus: 17 930 Kč
- zálohy: 1 000 Kč týdně (po odpracovaném týdnu)
- 25 dní dovolené
- dotované jídlo za 25–34 Kč (čipová karta, nenavyšuje se ze mzdy)
- práce na HPP ve stabilní firmě!
Poznámka
V případě zájmu nám k reakci přiložte také Váš životopis.
Těšíme se na Vás!
Nový Jičín
Nabídka je zařazena v kategoriích:
Nabídka zaměstnání v oboru OstatníNabídka zaměstnání v oboru Chemie a potravinářství
Nabídka zaměstnání v oboru Manuální a dělnické profese
Nabídka je zařazena v regionech:
Nabídka zaměstnání v regionu OstravaKontakt
Manuvia - centrální nábor Ostrava
Kontaktní osoba:
Jana Ďurneková
Tel: +420778779124
E-mail: zaslat email
Hledat práci v regionu:
Hledat práci v oboru:
- Administrativa
- Bankovnictví a finanční služby
- Brigády
- Ekonomika
- Informační technologie
- Logistika a doprava
- Management
- Marketing a media
- Obchod-prodej
- Řemeslo a umění
- Služby
- Stavebnictví a reality
- Strojírenství
- Technické profese
- Telekomunikace
- Výroba, průmysl a energetika
- Zdravotnictví a farmacie
- Ostatní
- Chemie a potravinářství
- Právní služby
- Vzdělávání, věda a vývoj
- Zemědělství, lesnictví a ekologie
- Personalistika a lidské zdroje
- Gastronomie a pohostinství
- Kvalita a kontrola jakosti
- Cestovní ruch a ubytování
- Elektrotechnické profese
- Manuální a dělnické profese
- Ostraha a bezpečnost
- Státní správa